BOUWLOGISTIEK
ONDERWERP VAN STUDIE

QUICK SCAN

U heeft een logistieke uitdaging bij een van uw bouwprojecten of tender. Onafhankelijk advies van Timmers bespaart u tijd, geld en wellicht een hoop narigheid. Na analyse krijgt u een helder uitgewerkt advies over de meest gunstige werkwijze.
Download hier de folder.

TRAJECT BEGELEIDING

Bouwlogistiek is een vak in ontwikkeling en heeft grote consequenties voor (bouw)bedrijven en werkwijze. We brengen de theorie in praktijk en bedenken oplossingen voor knelpunten. Samen met uw medewerkers omzeilen we zo vele hindernissen in de uitvoering.
Download hier de folder. 

WORKSHOP

Bouwlogistiek is als het kloppend hart van elk bouwproject. Door de toename van het aantal partijen op de bouw, het (binnenstedelijke) verkeer, milieueisen en tijdsdruk moet dat hart steeds meer topsport bedrijven. De workshop is een eerste test of uw organisatie hier op voorbereid is. Download hier de folder.

OPLEIDINGEN

Wij verzorgen ook trainingen en opleidingen om uw personeel te specialiseren in goede bouwlogistiek anno 2017. De opperman-, chauffeur- of machinist 2.0 zorgen voor de optimale praktische uitvoering.

no cure, no pay

Uitgaande van de juiste KPI’s steken ook wij onze nek uit en gaan samen met u op zoek naar de gewenste resultaten.

NO CURE, NO PAY

BUSINESS DEVELOPMENT

Waar liggen de kansen en wat zijn de bedreigingen in de keten van de bouwlogistiek? Hoe kunnen we structureel stappen maken in sneller, veiliger en milieuvriendelijker bouwen? Timmers werkt daarom samen met o.a. BimTim, Bouwadvies Instituut Gemert, Dome-X Oss, The New Builders Rijssen, Building Logistics London.
file • lange wachttijden • gebrek aan vaklui • veiligheidseisen • overlast omgeving

Er is winst te behalen


verbinden

materieel

overzicht

milieu

veiligheid

grondwerk

transport

hijswerk

montage
Als ketenregisseur bewaakt Timmers onafhankelijk en objectief het bouwlogistieke proces en bevordert zo transparantie en optimalisatie van de samenwerking met de partners.
Dit leidt gegarandeert tot betere inkoop bij onderaannemers, tot tijdbesparing, algehele kostenreductie en een lagere belasting van milieu en omgeving
5%
op totale bouwkosten
15%
minder verspilling
25%
minder vracht- en kraankosten
35%
minder overlast
40%
hogere arbeids-
productiviteit
50%
ruimte-
besparing op bouwplaats
75%
minder CO2 uitstoot